Παπασταύρου: Δεν είμαι στη λίστα Μπόργιανς

0
9

 

Στην κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος που αναφέρει ότι το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στη λίστα «Μπόργιανς» προχώρησε με ανακοίνωσή ο του ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπασταύρου είχε ελεγχθεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς για λογαριασμό του, στην τράπεζα HCBC, ενώ έχει καταβάλλει και τους σχετικούς φόρους.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Παπασταύρου αναφέρει: «Καταθέτω άμεσα μήνυση και αγωγή κατά της εφημερίδας «Κόντρα» και των υπευθύνων της για το σημερινό της άθλιο, υβριστικό και συκοφαντικό πρωτοσέλιδα δημοσίευμα, όπου ισχυρίζεται ότι περιλαμβάνομαι στη λίστα Ρηνανίας – Βεστφαλίας (λίστα Μπόργιανς), κάτι το οποίο διαψεύδω κατηγορηματικά! Είναι εντελώς ψευδές ότι διαθέτω ή διέθετα λογαριασμό σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα της Ελβετίας, πέραν του εταιρικού λογαριασμού στην HSBC στον οποίο, όπως έχω επανειλημμένως δηλώσει, ήμουν πληρεξούσιος του ιδιοκτήτη και ενός κλειστού μηδενικού λογαριασμού στην ίδια τράπεζα.

Θα οδηγήσω στη δικαιοσύνη τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της συνεχιζόμενης στοχοποίησής μου με κατασκευασμένα «στοιχεία» και, τώρα πλέον και με κατασκευασμένες «πληροφορίες». Θυμίζω ότι το άδικο πρόστιμο που μου επιβλήθηκε βασίστηκε σε ένα αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης αρχείο excel, πάρα τα αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισα στις Αρχές. Αυτό δεν είναι πολιτική αντιπαράθεση. Είναι οργανωμένη συκοφαντία σε βάρος μου με ευρύτερη πολιτική στόχευση. Όσοι τη διακινούν θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη και θα τους μείνει το στίγμα του συκοφάντη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here