Παππάς: Δεν θα υπάρξει περαιτέρω λιτότητα

0
10

«Δεν θα υπάρξει περαιτέρω λιτότητα, δεν υπάρχει καμία νομιμοποιητική βάση για κάτι τέτοιο» τόνισε σήμερα από την Καλαμάτα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την δεύτερη αξιολόγηση, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Νίκος Παππάς είπε ακόμα, ότι «η χώρα βαδίζει συντεταγμένα προς την ομαλότητα, κερδίζει συμμάχους, πείθει και θα συνεχίσει με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, για την οποία μπορεί ένα πάρα πολύ σημαντικό βήμα πολιτικής συμφωνίας να γίνει στο Eurogroup της Δευτέρας».

Επίσης, υπογράμμισε ότι «η χώρα βρίσκεται στην φάση της σταθεροποίησης και της ανάκαμψης και αυτό το αναγνωρίζουν όλο και περισσότεροι». Όμως, όπως πρόσθεσε, «αυτό δεν το αναγνωρίζουν μόνο όσοι κινούνται από πολιτική σκοπιμότητα» και εξήγησε:

«Είτε κάποιοι εταίροι μας, οι οποίοι δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα, πως δηλαδή μια αριστερή προοδευτική κυβέρνηση είναι αυτή που βγάζει την χώρα από την κρίση, είτε κάποιοι εμπαθείς αντιπολιτευόμενοι, οι οποίοι ακόμα και στο εξωτερικό αρνούνται πεισματικά να βάλουν έστω και μία φορά την φανέλα της εθνικής Ελλάδος και φοράνε την φανέλα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ακόμα και αν βρίσκονται μέσα σε έναν δημοκρατικό θεσμό, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Στο σημείο αυτό ο Νίκος Παππάς επιτέθηκε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως «ήταν μία στιγμή λυπηρή για τον αρχηγό και τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here