Παππάς: Δυστυχώς οριστικοποιείται το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ

1
3

Για «οριστικοποίηση ενός ρήγματος» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο υπουργος επικράτειας Νίκος Παππάς με συνέντευξη του στην ιταλική εφημερίδα Manifesto.

O ίδιος πάντως τονίζει ότι «εμείς θα δουλέψουμε μέχρι τελευταία στιγμή για να αποτρέψουμε αυτό το ρήγμα.»

«Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται ως ο πόλος της πολιτικής σταθερότητας στην ελληνική πολιτική σκηνή και θα πρέπει να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες ούτως ώστε τον ρόλο αυτό που του αναγνώρισε ο ελληνικός λαός, να μπορέσει να τον φέρει εις πέρας» σημειώνει στη συνέχεια.

Ερωτηθείς αν το τριετές αυτό πρόγραμμα μπορεί να εξασφαλίσει όντως μεγαλύτερη σταθερότητα στην οικονομία, ο Νίκος Παππάς απαντά:

«Αυτό θα συμβεί υπό την προϋπόθεση της ομαλής χρηματοδότησης και της οριστικής διευθέτησης του θέματος του χρέους. Η οποία, πλέον, είναι και δέσμευση των εταίρων και θα σηματοδοτήσει το κατά πόσον τόσο οι εγχώριοι καταναλωτές όσο και οι διεθνείς επενδυτές θα διαμορφώσουν μια εικόνα για την ελληνική οικονομία γύρω από την οποία δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για Grexit. Yπάρχει όλο το υπόβαθρο και οι δυνατότητες για αναπτυξιακά βήματα. Αυτές οι προϋποθέσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές και κρίσιμες».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η γιαγιά μου ελεγε για μια κατηγορία ανθρώπων «καλός, αλλα δεν εχει έρμα»
    Έτσι και οι Συριζαίοι… Καλοί αλλα δεν έχουν έρμα…
    Στην πρώτη φουρτούνα το ανερμάτιστο πλοίο τους «μπάταρε»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here