Παραίτηση-βόμβα του προέδρου της Σούπερ Λίγκας

0
10

 

Την στιγμή που βρισκόμαστε εν αναμονή και της τυπικής απόφασης του Σταύρου Κοντονή για την αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών του νέου πρωταθλήματος, μια άλλη πληροφορία αναμένεται να… ταράξει ακόμη περισσότερο τα νερά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του gazzetta.gr ο μερικών εβδομάδων πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Στράτος υπέβαλλε την παραίτηση από την θέση του! Μάλιστα από το πρωί έστειλε σε όλες τις ΠΑΕ μέσω fax το κείμενο ως εξής:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε τις λίγες αυτές μέρες που διετέλεσα πρόεδρος της SUPER LEAGUE. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, σ’ ένα πολύ δυσμενές όπως γνωρίζετε περιβάλλον, να φανώ αντάξιός της. Η ομόφωνη εκλογή μου προέκυψε με την ανάληψη συγκεκριμένης δέσμευσης από μέρους της ομάδας την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ και εμού προσωπικώς. Από τη στιγμή που ένα μέλος ήρε την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπό μου, είμαι ηθικά υποχρεωμένος να τηρήσω τη δέσμευσή μας αυτή και να σας υποβάλλω την παραίτησή μου».

Εξ αρχής, από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του, ο κ. Στράτος είχε κάνει γνωστό σε όλες τις ομάδες-μέλη του συνεταιρισμού πως στην πορεία αν υπάρξει έστω και ένας σύλλογος που θα άρει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του, τότε ο ίδιος θα οδηγηθεί στην πόρτα της… εξόδου από την Σούπερ Λίγκα.

Μιλώντας με συνεργάτες του, ο πρόεδρος της Λίγκας έκανε γνωστό πως «μεγάλη» ομάδα (σ.σ ο Χρήστος Πανόπουλος έκανε λογο για τον Ολυμπιακό) έθεσε θέμα εμπιστοσύνης προς τον ίδιο, οπότε γι’ αυτόν η παραίτηση είναι μονόδρομος. Όσοι είχαν πληροφορηθεί από νωρίς τις προθέσεις προσπάθησαν και προσπαθούν ακόμη να τον μεταπείσουν, κάτι που ως αυτή την ώρα δεν έχει αποτέλεσμα!

Λίγη ώρα μετά και με επίσημο τρόπο η Σούπερ Λίγκα έκανε γνωστή την απόφαση του προέδρου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here