Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ

0
3

 

Είδηση-βόμβα στον ΠΑΟΚ, αφού όπως ανακοινώθηκε και επίσημα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, παραιτήθηκε από τη θέση και με δήλωσή του αναφέρει τους λόγους της απόφασής του αυτής.

Έπειτα από 1,5 χρόνο παρουσίας του στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιάκωβος Αγγελίδης, αποτελεί παρελθόν, αφού υπέβαλε την παραίτησή του στον Ιβάν Σαββίδη, η οποία έγινε αποδεκτή, με τον πρώην πρόεδρο του Δικεφάλου να προχωράει και στην ακόλουθη δήλωση.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η τρίτη (και οριστική) παραίτηση του Αγγελίδη, ο οποίος δεν άντεξε άλλο την κατάσταση που υπήρχε στο εσωτερικό της ομάδας.

Αναλυτικότερα η δήλωση του:

«Με ειλικρινά μεγάλη λύπη ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προσωπικούς λόγους. Ασφαλώς ως Πρόεδρος έχω την ευθύνη για την πορεία της ομάδας και ελπίζω ότι με κάποιον τρόπο η απόφασή μου θα βοηθήσει το Σύλλογο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή πορεία.

Έζησα από πρώτο χέρι το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και υπήρξα κοινωνός των ιδιαιτεροτήτων αυτού του ιστορικού Συλλόγου. Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά οι οπαδοί του και με τη δική τους υποστήριξη ο Σύλλογος θα φτάσει στη σταθερότητα και την επιτυχία που του αξίζει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη, που μου έδωσε τη δυνατότητα και την τιμή να βρεθώ στο τιμόνι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του εύχομαι σε εκείνον και την οικογένειά του κάθε επιτυχία.

Ιάκωβος Αγγελίδης»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here