Παραιτήθηκε ξαφνικά η Άλκηστις από τους «Τρωάδες» του Εθνικού

0
13
Παραιτήθηκε ξαφνικά από την καλοκαιρινή παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου «Τρωάδες» του Ευριπίδη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αφήνοντας τεράστιο και δυσαναπλήρωτο κενό.
Η μεγάλη ερμηνεύτρια παρέδωσε ιδιόχειρη επιστολή στον καλλιτεχνικό διευθυντή του πρώτου θεάτρου της χώρας Στάθη Λιβαθινό, στην οποία επισημαίνει ότι αποχωρεί για  «απολύτως προσωπικούς λόγους».

Η παράσταση σε σκηνοθεσία του προηγούμενου καλλιτεχνικού διευθυντή Σωτήρη Χατζάκη είναι προγραμματισμένη να ανέβει στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιουλίου.

 

Σε ανακοίνωση του, ο Στάθης Λιβαθηνός αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την κυρία Πρωτοψάλτη για την μέχρι σήμερα άριστη μεταξύ μας συνεργασία. Αν και δεν είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, θεωρώ πως αυτό που ”κατακτήσαμε” είναι αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση. Σέβομαι απόλυτα τους προσωπικούς της λόγους και της εύχομαι κάθε επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια. Ίσως το ”ταξίδι” που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τώρα -με μία παράσταση που είμαι σίγουρος πως θα είναι επιτυχημένη- να ολοκληρωθεί με κάποια άλλη παράσταση στο μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here