Παραλήρημα Παναγιώταρου: Καμία συμπάθεια προς την Τουρκία και τον τουρκικό λαό

0
21

 

Παραλήρημα μίσους από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο με αφορμή την τριπλή βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Από το βήμα της Βουλής ο Παναγιώταρος δε δίστασε να καταφερθεί εναντίον της Τουρκίας και του τουρκικού λαού χωρίς να δείξει ίχνος συμπάθειας για τα θύματα των επιθέσεων.

Όπως είπε: «Εμείς δεν εκφράζουμε καμία συμπάθεια προς την Τουρκία και τον τουρκικό λαό. Όπως έστρωσε, θα κοιμηθεί. Όταν χρόνια τώρα υπέθαλπε, εξόπλιζε και εκπαίδευε τους ισλαμιστές, για να κάνουν τις βρώμικες δουλειές της, των Αμερικανών, των Σαουδαράβων και άλλων εις βάρος της νομιμότητας, είτε στη Συρία, είτε στο Ιράκ, είτε στο Αφγανιστάν είτε αλλού, ήταν ωραία.Τώρα που το πρόβλημα γύρισε μπούμερανγκ σε βάρος τους, δεν είναι ωραία» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Στο ίδιο κλίμα πρόσθεσε: «Επίσης, δεν μπορούμε να εκφράσουμε τη συμπάθειά μας προς ένα έθνος που για σαράντα δύο χρόνια κατέχει τη μισή περίπου Κύπρο μας, για ένα έθνος που τα τελευταία δύο χρόνια ισοπεδώνει στην κυριολεξία τα κουρδικά χωριά και πόλεις. Όποιος θέλει να το διαπιστώσει, μπορεί να μπει στο διαδίκτυο και να δει τι γίνεται. Άρα, δεν εκφράζουμε καμία συμπάθεια προς αυτούς«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here