Παράσταση διαμαρτυρίας στην Ακρόπολη με πανό για ανοιχτά σύνορα

0
2

Η κοινωνική πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία Safe Passage- Stop WARS προέβη σε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης όπου ανήρτησε πανό ενάντια στα κλειστά σύνορα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή, 18 Μαρτίου, ημέρα συνόδου κορυφής της Ε.Ε για την προσφυγική κρίση, πραγματοποιούμε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στο βράχο της Ακρόπολης, αναρτώντας πανό ενάντια στα κλειστά σύνορα. Απέναντι στην λογική της Ευρώπης φρούριο εμείς προτάσσουμε την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά. Εδώ και μήνες σύσσωμη η ελληνική κοινωνία πρωτοστατεί σε ένα πρωτόγνωρο κίνημα αλληλεγγύης στα νησιά και τις πόλεις. Η κοινωνική πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία Safe Passage- Stop WARS υπερασπίζεται το δικαίωμα των προσφύγων στη ζωή και την αξιοπρέπεια. Αγωνιζόμαστε για να υπάρξει ασφαλής δίοδος για όλους τους πρόσφυγες, για όλους τους κατατρεγμένους που βιώνουν τον πόλεμο και έρχονται αντιμέτωποι με το θάνατο. Να νικήσει η ζωή, να νικήσει η αλληλεγγύη ενάντια στις ακροδεξιές φωνές της Ευρώπης, ενάντια στην ξενοφοβία και το ρατσισμό. Η Ευρώπη δεν έχει δικαίωμα να καταπατήσει την συνθήκη της Γενεύης και τις διεθνείς συμβάσεις που προστατεύουν τους πρόσφυγες. Αλληλεγγύη-Ισότητα-Δημοκρατία».

Today in Acropolis we send a message to Europe and #EuCO : #OpenBorders #SafePassage #StopWarsΑνοίξτε τα σύνορα-Ασφαλής δίοδος-σταματήστε τους πολέμους!Σήμερα στην Ακρόπολη…

Δημοσιεύτηκε από Safe passage-Stop wars στις Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016


ΠΗΓΗ: ΠΡΕΖΑ TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here