Παρέμβαση Ομπάμα: Θέλουμε κινητοποιήσεις όταν οι αμερικανικές αξίες βρίσκονται σε κίνδυνο

Σε μια σπάνια κίνηση για πρώην ΑΜερικανό πρέοδρο ο Μαπράκ Ομπάμα μόλις 10 μέρες μετά την αποχώρηση του από τον προεδρικό θώκο, έκανε την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση και τάχθηκε κατά του διατάγματος Τραμπ για το προσφυγικό και υπέρ των διαδηλώσεων, καθώς κάλεσε τους Αμερικανούς να διαδηλώνουν για την προάσπιση της δημοκρατίας.

Μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος του Κέβιν Λούις και χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον διάδοχό του Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε ότι ο πρώην πρόεδρος χαιρετίζει «το βαθμό κινητοποίησης» στην χώρα, εν μέσω θύελλας αντιδράσεων για τις πολιτικές του Τραμπ όπως τα διατάγματα ενάντια στην μετανάστευση.

«Το γεγονός ότι οι πολίτες ασκούν το συνταγματικό τους δικαίωμα να συναθροίζονται και να κινητοποιούνται για να μεταφέρουν το μήνυμα τους στους εκλεγμένους αξιωματούχους είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να δούμε όταν οι αμερικανικές αξίες βρίσκονται σε κίνδυνο», πρόσθεσε.

«Αναφορικά με συγκρίσεις με την εξωτερική πολιτική του προέδρου Ομπάμα, όπως έχουμε ακούσει στο παρελθόν, ο πρόεδρος Ομπάμα βρίσκεται σε θεμελιώδη διαφωνία με την αντίληψη των διακρίσεων ενάντια σε άτομα εξαιτίας των πεποιθήσεων ή της θρησκείας τους», κατέληξε ο Λούις.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*

code