ΠΑΣΟΚ: Αποστομωτική απάντηση της Κομισιόν στις μεθοδεύσεις ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και Ν.Δ

0
9

 

«Η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διαλύει τους μύθους, τα ψέματα και τα συνωμοσιολογικά παραμύθια και αποκαλύπτει τις ευθύνες της Κυβέρνησης Καραμανλή της περιόδου 2004-2009, για τον εκτροχιασμό της οικονομίας» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνεται ότι η Κομισιόν σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τα δεδομένα για το ελληνικό χρέος κατά την περίοδο 2010 – 2015 ήταν απολύτως αξιόπιστα και αναφέρθηκαν με ακρίβεια στην Eurostat, λαμβάνοντας θέση στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ.

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, «η σημερινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αποτελεί σκληρή και αποστομωτική απάντηση απέναντι στις άθλιες μεθοδεύσεις τόσο των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ όσο και διαχρονικά της Νέας Δημοκρατίας, μεθοδεύσεις οι οποίες για μια ακόμη φορά δυστυχώς βρήκαν «ευήκοα ώτα» με την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Άρειου Πάγου για την αναπομπή της υπόθεσης ΕΛΣΤΑΤ-Γεωργίου».

Προσθέτει ότι «πια κανείς δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια εις βάρος της χώρας, του ελληνικού λαού, της ελληνικής οικονομίας και όλων όσοι στάθηκαν αποφασιστικά στις κρίσιμες ώρες για την αποτροπή καταστροφικών εξελίξεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here