ΠΑΣΟΚ: Οι «τζάμπα συγκοινωνίες» του κ. Σπίρτζη κοστίζουν ακριβά

0
7

Οι «τζάμπα συγκοινωνίες» του κ. Σπίρτζη κοστίζουν ακριβά, τονίζει το ΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωσή του για την αύξηση των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

«Αντί ο κ. Σπίρτζης, να βγει δημοσίως και να ζητήσει συγνώμη από όλους τους επιβάτες των αστικών συγκοινωνιών, μιλάει στα ΜΜΜ, πετώντας αδιακρίτως λάσπη και ανακρίβειες. Όπως για παράδειγμα, συνεχίζει, ότι το απλό εισιτήριο 1,20 ευρώ το χρησιμοποιούν τουρίστες και ότι το έλλειμα αυξήθηκε κατά 50 εκατ. ευρώ από την (περσινή) μείωση των εισιτηρίων, αναφέρει στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ.

«Θα προτείνουμε στον κ. υπουργό να αντιληφθεί ότι το απλό εισιτήριο δεν το χρησιμοποιούν οι τουρίστες, αλλά η πλειοψηφία του επιβατικού κοινού, πάνω από μισό εκατομμύριο συμπολίτες μας» προσθέτει και συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι ο ισχυρισμός ότι η μείωση των τιμών εισιτηρίων και καρτών προκάλεσε έλλειμα 50 εκατ. ευρώ, αποτελεί ασύστολο ψεύδος.

Όπως λέει, τα έσοδα από κόμιστρα αστικών συγκοινωνιών παρέμειναν αμετάβλητα από τον Σεπτέμβριο έως και τον Δεκέμβριο του 2014, ενώ από τον Ιανουάριο του 2015 έως και τον Ιούνιο, ή κάμψη ήταν αμελητέα (ούτε 7%). Αντίθετα περισσότερα από 50 εκ. είναι η τρύπα του τωρινού υπουργού, καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here