ΠΑΣΟΚ: Περισσή και αχρείαστη αλαζονεία από τους 4 υπουργούς

0
7

 

Ανακοίνωση σχετικά με τη συνέντευξη των τεσσάρων υπουργών της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και τους αγρότες εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ:

«Τέσσερις υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με περισσή και αχρείαστη αλαζονεία, συνεχίζουν την προσπάθεια παραπληροφόρησης και δεν είπαν τίποτα άξιο λόγου για τους χιλιάδες αγρότες που αγωνιούν στους δρόμους.

Η ουσία παραμένει αναλλοίωτη το ασφαλιστικό που προωθείται αποτελεί συμπλήρωμα του φορολογικού που η συνδυασμένη εφαρμογή τους εξοντώνει τον πρωτογενή τομέα, δημεύοντας ουσιαστικά το εισόδημα του αγρότη.

Η κατάργηση του ΟΓΑ, με την κατάσχεση των επιδοτήσεων των αγροτών και μέσα στην κρίση, γίνεται για την χρηματοδότηση ελλειμμάτων άσχετων με την αγροτική ανάπτυξη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρήκε αφορολόγητες και ακατάσχετες τις αγροτικές ενισχύσεις καθώς και τα 20 δις έτοιμους πόρους της ΚΑΠ που αδυνατεί να αξιοποιήσει.

Η σύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών με τα εισοδήματα των αγροτών δημιουργεί αναπτυξιακά αντικίνητρα, οδηγεί στην διάλυση των αγροτικών συνεταιρισμών και των ομάδων παραγωγών οδηγεί την ύπαιθρο στο μαρασμό και ευνοεί την παραοικονομία, την εισφοροδιαφυγή και την φοροδιαφυγή. Η Ελληνίδα αγρότισσα μένει ουσιαστικά ανασφάλιστη.

Η κυβέρνηση έκλεισε από σήμερα τους δρόμους επικοινωνίας με τους αγρότες. Οι αγρότες, τον δίκαιο αγώνα των οποίων στηρίζουμε ως ΠΑΣΟΚ, πρέπει να κρατούν ανοικτούς τους δρόμους επικοινωνίας με την κοινωνία, τους άλλους παραγωγικούς φορείς και εργαζόμενους ώστε μαζί να βρουν λύσεις και να αναδείξουν τα απόσταση ανάμεσα στα εύκολα ψέματα και τα έργα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here