ΠΑΣΟΚ σε Χριστοδουλοπούλου : Οι μετανάστες δεν «λιάζονται»,πεινάνε και κρυώνουν

0
10

Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του έδωσε τη δική του εκτίμηση στην άποψη της υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου πως οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια τα πρωινά.

Παράλληλα από τη Χαριλάου Τρικούπη αναρωτιούνται αν αναλογίζεται η κυβέρνηση την επιρροή που άσκησαν στην αύξηση του κύματος μεταναστών και προσφύγων στο Αιγαίο οι δημόσιες διαφωνίες των υπουργών της.

«Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες δεν «λιάζονται στις πλατείες», όπως είπε με εντυπωσιακή «αριστερή» αναλγησία η κα Χριστοδουλοπούλου, αλλά πεινάνε, κρυώνουν και φοβούνται», τονίζει σε ανακοίνωσή του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις της υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Η λύση δεν είναι η επιστροφή στο «μοντέλο διαχείρισης» του 2004-2009 σύμφωνα με το οποίο οι μετανάστες και οι πρόσφυγες εγκαταλείπονταν από το κράτος στις πλατείες -διαφορετική πλατεία για κάθε εθνικότητα- μετατρεπόμενοι σε θύματα για κάθε κακοποιό στοιχείο και δημιουργώντας από την άλλη τεράστιο ζήτημα κοινωνικής συνοχής και ειρήνης.

Η λύση είναι η εφαρμογή του νόμου 3907/2011.

Αναλογίζεται η κυβέρνηση την επιρροή που άσκησαν στην αύξηση του κύματος μεταναστών και προσφύγων στο Αιγαίο οι δημόσιες διαφωνίες των υπουργών της, οι απροετοίμαστες κινήσεις της και οι δήθεν απειλές κορυφαίων στελεχών της προς την Ευρώπη ότι θα την «γεμίσουν» με μετανάστες και πρόσφυγες χωρίς χαρτιά;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here