ΠΑΣΟΚ & Ποτάμι δεν είναι πολύ μακριά λέει ο Λυκούδης

0
13

Επίκαιρη και αναγκαία, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα, χαρακτήρισε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης, τη συζήτησης για συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με το Ποτάμι.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM», ο κ. Λυκούδης σημείωσε ότι οι προσπάθειες που θα γίνουν «δεν θα πρέπει να βασιστούν στη λογική της “συγκόλλησης”».

«Δεν μπορεί να υπάρξει η λογική της συγκόλλησης, είμαστε 4 εσείς 6 πάμε να γίνουμε 10» είπε ο βουλευτής του Ποταμιου χαρκατηρίζοντας «πολύ μεγάλο θέμα» τη συγκρότηση του ευρύτερου χώρου της λεγόμενης δημοκρατικής παράταξης.

Θα πρέπει να γίνει μια προσπάθεια αναγεννητική σημείωσε ο ίδιος, ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο αποτυχίας, υπενθυμίζοντας ότι και στο παρελθόν έγιναν πολλές προσπάθειες συνεργασίας μεταξύ πολιτικών δυνάμεων του ευρύτερου χώρου της κεντροαριστεράς, αλλά -όπως υπενθύμισε- δεν είχαν αποτέλεσμα. «ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι δεν είναι τόσο κοντά ώστε να καίγονται και τόσο μακριά ώστε να παγώνουν» κατέληξε.

Σε ερώτηση αν έγινε αυτοκριτική για τα χαμηλά ποσοστά που συγκέντρωσε «το Ποτάμι» στις πρόσφατες εκλογές, ο κ. Λυκούδης είπε πως ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες για το συνέδριο του κόμματος, όπου -όπως ανέφερε – θα γίνει και η αποτίμηση του αποτελέσματος.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here