ΗΠΑ: Πα-Τέρας εκβίαζε την κόρη του για να τη βιάζει

0
2

 

Φρικτή οικογενειακή ιστορία αποκαλύφθηκε στη Νέα Υόρκη.

Πατέρας παραδέχθηκε ότι ξεγέλασε την κόρη του στο ίντερνετ, εκείνη του έστειλε γυμνές φωτογραφίες και την εκβίαζε με αυτές ενώ την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν το 14χρονο κορίτσι είπε σε μία νοσοκόμα στο σχολείο της ότι ο ίδιος ο πατέρας της την κακοποιούσε. Ο 41χρονος δήλωσε ένοχος κλαίγοντας, καθώς παραδέχθηκε ότι υποδύθηκε τον διαδικτυακό φίλο της κόρης του στο ίντερνετ και την ανάγκασε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της. Με αυτές την εκβίαζε, όταν άρχισε να την κακοποιεί σεξουαλικά.

Στο αρρωστημένο σχέδιό του, σύμφωνα με το Syracuse.com, ο πατέρας υποδύθηκε ένα 16χρονο αγόρι και στη συνέχεια είπε ψέματα ότι αυτό το πρόσωπο αυτοκτόνησε.

Ολα άρχισαν τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν ο άνδρας δημιούργησε ψεύτικους λογαριασμούς στα social media και άρχισε να συνομιλεί στο διαδίκτυο με την ίδια την κόρη του. Κάποια στιγμή, άρχισε να πιέζει την 14χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες. Αρχικά εκείνη αντιστάθηκε, αλλά τελικά υπέκυψε και του τις έστειλε.

Τον Νοέμβριο εκείνης της χρονιάς, το κορίτσι είπε στον διαδικτυακό «φίλο» της ότι ήθελε να χωρίσουν, γιατί το μόνο που έκανε εκείνος ήταν να μιλά για σεξ. Εκείνος την απείλησε ότι θα στείλει τις γυμνές φωτογραφίες στον πατέρα της, με το κορίτσι να του απαντά «η ζωή μου καταστράφηκε».

Λίγο αργότερα, η 14χρονη πήρε ένα μήνυμα από τον λογαριασμό του φίλου της, στο οποίο υποτίθεται ότι η μητέρα του αγοριού έγραφε ότι ο 16χρονος αυτοκτόνησε. Αμέσως μετά, ο 41χρονος είπε στην κόρη του ότι πριν «πεθάνει» ο φίλος της, του είχε στείλει τις γυμνές φωτογραφίες της.

Στη συνέχεια, ο άνδρας άρχισε να κακοποιεί σεξουαλικά την κόρη του. Ο εφιάλτης του κοριτσιού τελείωσε όταν εξομολογήθηκε στη νοσοκόμα του σχολείου τι συνέβαινε και εκείνη ειδοποίησε την αστυνομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here