Πάτι Σμιθ για Ντόναλντ Τραμπ: Δεν έχει ανθρωπιά, καμία συμπόνοια

0
6

 

Βολές κατά του υποψήφιου πλανητάρχη έριξε η σπουδαία Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα σε συνέντευξή της στον Red FM 96.3, καθώς όταν ρωτήθηκε για το φαινόμενο Ντόναλντ Τραμπ δεν δίστασε να πει «δεν έχει ανθρωπιά, καμία συμπόνια για τον ανθρώπινο πόνο, για τις ανθρώπινες καταστάσεις».

Συγκεκριμένα η Πάτι Σμιθ ρωτήθηκε: «Είχατε εμπλακεί με την πολιτική από πολύ νεαρή ηλικία. Δουλεύατε για τον Ρόμπερτ Κένεντι την περίοδο που δολοφονήθηκε. Ποια είναι η άποψή σας για το «φαινόμενο Ντόναλντ Τραμπ;» κι εκείνη απάντησε χαρακτηρισιτκά κι απόλυτα ειλικρινά: «Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη «φαινόμενο», θα έλεγα ότι πρόκειται για το απόλυτα αρνητικό αποτέλεσμα της κουλτούρας των σελέμπριτι. Γιατί δυστυχώς ζούμε σε μια κουλτούρα των σελέμπριτι, η οποία χειραγωγείται και διαστρεβλώνεται από τα ΜΜΕ, την οποία, κατά τη γνώμη μου, αντικατοπτρίζει ο Τραμπ Και νομίζω ότι ο πραγματικός κίνδυνος είναι ότι ο Τραμπ δεν έχει καμία ανθρώπινη διάσταση.

Δεν έχει «ανθρωπιά», καμία συμπόνια για τον ανθρώπινο πόνο, για τις ανθρώπινες καταστάσεις. Δεν μπορεί να κατανοήσει άλλες κουλτούρες, δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες που έχουν οι φτωχοί άνθρωποι που υποφέρουν σε όλο τον κόσμο.

Ο Τραμπ βοηθά να δημιουργηθεί μία εξτρεμιστική δεξιά και «λευκή» προκατάληψη στην Αμερική, από την οποία ακόμα και η ίδια η δεξιά πτέρυγα έχει σοκαριστεί. Νομίζω ότι αντιπροσωπεύει ό,τι χειρότερο υπάρχει στην κουλτούρα μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here