Παυλόπουλος: Αλέξη, πες στον Λαφαζάνη να κάνει τώρα το κόμμα!

0
4

Όσο και αν ακούγεται παράδοξο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας φαίνεται ότι έδωσε το «σήμα» για να προχωρήσει αμέσως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην ίδρυση του νέου κόμματος.

Πώς; Εξηγώντας χθες στον εξ απορρήτων του πρωθυπουργού Νίκο Παππά, που τον επισκέφτηκε μυστικά, ότι δεν υπάρχει συνταγματικός τρόπος παράκαμψης των διερευνητικών εντολών, από τη στιγμή που θα παραιτηθεί η κυβέρνηση.

Το θέμα, λοιπόν, ήταν πώς δεν θα πάρει ο Νίκος Μιχαλολιάκος την εντολή (μετά τον Βαγγέλη Μειμαράκη), με δεδομένο ότι η Χρυσή Αυγή ήταν το τρίτο σε δύναμη κόμμα στη Βουλή. Ο μόνος τρόπος ήταν να επισπευσθεί η αναγγελία ίδρυσης του κόμματος Λαφαζάνη, με την ανεξαρτητοποίηση δεκάδων βουλευτών του Σύριζα και την ένταξή τους στο νέο σχήμα.

Το μήνυμα αυτό έστειλε στον αρχηγό της «Αριστερής Πλατφόρμας» ο πρωθυπουργός χθες το απόγευμα, στη λογική «αφού, έτσι κι αλλιώς θα το κάνεις, ας επιτάχυνεις».

Η πληροφορία διέρρευσε, οπότε λογικά διαψεύστηκε, ωστόσο ο Λαφαζάνης είχε αντιληφθεί τη σοβαρότητα του ζητήματος και κινήθηκε αναλόγως.

Έτσι, θα είναι εκείνος που θα πάρει τη διερευνητική εντολή από τον Προκόπη Παυλόπουλο μετά τον Βαγγέλη Μειμαράκη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here