«Παύλος Γιαννακόπουλος» θα μετονομαστεί το κλειστό της Λεωφόρου

0
19

Σε «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα μετονομαστεί  το κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, προς τιμήν του κορυφαίου παράγοντα του συλλόγου, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου λοιπόν, εκεί όπου χτυπά δυνατά η καρδιά κάθε φιλάθλου μας και γαλουχούνται με την Παναθηναϊκή ιδέα νέες γενιές, θα ονομαστεί «Παύλος Γιαννακόπουλος». Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι τον μεγάλο παράγοντα του Παναθηναϊκού που έχει πάντα το «τριφύλλι» και τα ιδεώδη του συλλόγου στην καρδιά του.

 Η απόφαση αυτή είχε ληφθεί καιρό από το Δ.Σ του Παναθηναϊκού Α.Ο. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ανακοινωθεί επίσημα με αφορμή το υπέρλαμπρο event της 23ης Σεπτεμβρίου 2015 στο ΟΑΚΑ, όπου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα τιμήσει την κορυφαία πεντάδα της τελευταίας 25ετίας.

 Στο ημίχρονο του αγώνα με την Παρτιζάν θα τιμηθεί ο Παύλος Γιαννακόπουλος για τις χρυσές σελίδες ιστορίας που έγραψε ο Παναθηναϊκός επί των ημερών του και θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του κλειστού που δικαιωματικά πλέον θα φέρει το όνομά του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here