Παχατουρίδης κατά Καρτερού: Για ποια γυφτάκια και για ποιο Περιστέρι γράφει;

0
53

 

   Την έντονη ενόχληση του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη προκάλεσε το άρθρο που έγραψε στην Αυγή ο δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός.

Με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Περιστερίου σχολιάζει τα εξής:

«Θα θέλαμε να μας απαντήσει ο κ. Καρτερός για ποια γυφτάκια και για ποιο Περιστέρι γράφει στο άρθρο του. Αν εννοεί τη δική μας πόλη, σίγουρα δεν γνωρίζει ούτε την ιστορία της, ούτε καν πού βρίσκεται…»
* Στον έγκριτο δημοσιογράφο κ. Καρτερό πρέπει να του μάθουμε ότι η λέξη “γύφτος” είναι ρατσισμός!» καταλήγει ο Ανδρέας Παχατουρίδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Καρτερός έγραψε ένα ιδιαίτερα καυστικό άρθρο στην Αυγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σκέφτομαι διάφορες εκδοχές. Η μια είναι ότι άκουσε στα νιάτα του το γνωστό τραγούδι του Σαββόπουλου «Είμαι δεκαεξάρης, σας γαμώ τα λύκεια» και τρόμαξε: Αν μας γ@@@σουν τα λύκεια και οι δεκαεφτάρηδες, τι γίνεται; Η άλλη είναι: Αυτά τα πιτσιρίκια είναι αδούλευτα ακόμα, απείθαρχα, αγριεμένα. Θα ψηφίσουν οτιδήποτε άλλο εκτός από μένα και τον Άδωνι. Και η τρίτη είναι: Μόνο αυτό μας έλειπε, να πλημμυρίσουν οι εκλογικοί κατάλογοι γυφτάκια από το Περιστέρι και την Τούμπα. Και να μειωθεί η ζωοποιός επίδραση στο εκλογικό αποτέλεσμα του Ψυχικού και της Φιλοθέης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here