Περιπέτεια δις για επιβάτες της ίδιας πτήσης με προορισμό τη Ν.Υόρκη

0
7

 

Η μέρα της μαρμότας για τους επιβάτες της πτήσης 125 της United Airlines με προορισμό την Νέα Υόρκη από το Ελ. Βενιζέλος το μεσημέρι της Κυριακής.

Το Airbus A330 παρουσίασε βλάβη, μιάμιση σχεδόν ώρα μετά την απογείωση του με αποτέλεσμα οι πιλότοι να αποφασίσουν την επιστροφή στο αεροδρόμιο των Σπάτων, όπου και προσγειώθηκαν στις 16:32, αφού είχαν πρώτα είχαν απορρίψει τα καύσιμα πάνω από το Αιγαίο ακολουθώντας τους κανονισμούς ασφαλείας.

Το αεροσκάφος πέρασε όλους τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους από τους ειδικούς, και δόθηκε το «πράσινο φως» για να πραγματοποιηθεί η πτήση την επόμενη μέρα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, το ίδιο αεροσκάφος απογειώθηκε αυτή τη φορά με τον κωδικό πτήσης «United Airlines 2088» με προορισμό τη Νέα Υόρκη. όμως δεν πέρασε πολύ ώρα στον αέρα και εμφανίστηκαν πάλι τα ίδια προβλήματα, ενώ πετούσε πάνω από την θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μυκόνου και Τζιάς.

Οι πιλότοι ακολούθησαν την ίδια διαδικασία και επέστρεψε στο αεροδρόμιο όπου οι τεχνικοί το κάνουν «φύλλο και φτερό» ώστε να διαπιστωθεί τι πάει στραβά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here