Πέθανε ο Τάκης Παπαγεωργόπουλος

0
1

 

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών, ο Τάκης Παπαγεωργόπουλος, αντιστράτηγος εν αποστρατεία και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει τον εκλιπόντα ξεχωριστό Έλληνα και πατριώτη, φλογερό αγωνιστή της Δημοκρατίας, αμετανόητο ιδεολόγο και συνεπή, προοδευτικό άνθρωπο, αφυπνισμένο και ευαίσθητο πολίτη, εξαίρετο και ανιδιοτελή.

«Ο Τάκης, ο αείμνηστος και αξέχαστος φίλος μας, δεν είναι πια μαζί μας. Όμως μας έχει αφήσει ανεξίτηλα στη μνήμη μας την εμβληματική μορφή του “νέου Λοχαγού” στη “Δίκη του ΑΣΠΙΔΑ” και τη μαχητική του στάση για την αποκάλυψη της σκευωρίας της Δεξιάς, του Παλατιού και του επερχόμενου Χουντικού Παρακράτους εναντίον των Δημοκρατικών Θεσμών, εναντίον της Ένωσης Κεντρώων και του Ανδρέα Παπανδρέου», συμπληρώνει.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «ο Τάκης έχει αφήσει ανεξίτηλα στη μνήμη μας ως υποθήκες τις δημοκρατικές και προοδευτικές του ιδέες και τη δια βίου ενεργή στράτευσή του στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της Δικτατορίας, με φυλακίσεις, βασανισμούς και εξορίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here