Πέθανε ο θρυλικός χοντρός του κινηματογράφου Bud Spencer

0
46

 

Πέθανε ο Ιταλός ηθοποιός  Bud Spencer.

Ήταν 86 ετών. Το επιβεβαίωσε ο γιος του  Giuseppe Pedersoli στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων.Στο ιταλικό πρακτορείο Ansa ο γιος του είπε «Δεν υπέφερε. Μας είχε όλους κοντά του και η τελευταία του λέξη ήταν «ευχαριστώ».

Bud Spencer (l.) und sein Film-Partner Terence Hill

 

Γεννήθηκε με το όνομα Carlo Pedersoli στη Νάπολι, το 1929. Το καλλιτεχνικό του όνομα το επέλεξε ο ίδιος το 1967  και αποτελεί συνδυασμό της αγαπημένης του μπύρας „Budweiser“ και του αγαπημένου του ηθοποιού Spencer Tracy. Επέμενε πάντα να χαρακτηρίζεται πολίτης της Νάπολι. Πριν από την καριέρα του στον κινηματογράφο ήταν πετυχημένος κολυμβητής. Κολύμπησε ως πρώτος Ιταλός τα 100 μέτρα ελεύθερο κάτω από ένα λεπτό.

Στις ταινίες του έπαιζα πάντα τον άνθρωπο που του άρεσε να ρίχνει γροθιές. Στην πραγματική του ζωή όμως ήταν ένας πράος γίγαντας. Σε μια συνέντευξή του είχε πει ότι στ’ αλήθεια δε χρειάστηκε ποτέ να τσακωθεί με κάποιον. «Όταν ήρθα σ΄αυτό τον κόσμο ήμουν ήδη έξι κιλά. Έτσι συνεχίστηκε αυτή η ιστορία. Έτσι δεν έμπαινε κανένας στον κόπο να σκεφτεί ότι μπορεί να α βάλει μαζί μου…»

Διαβάστε εδώ τι έγραψε ο γιος του στο λογαριασμό του στο facebook:

σπενψερ

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here