Πέτρος Γαιτάνος: Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, αλλά…

0
34

«Αμαρτία» χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία ο τραγουδιστής (και θρησκευτικών ύμνων) Πέτρος Γαιτάνος.

Μιλώντας στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή αναφέρθηκε στους ιερούς κανόνες, οι οποίοι -όπως είπε- θεωρούν αμαρτία και τη σχέση ατόμων του ιδίου φύλου και τις προγαμιαίες σχέσεις του άνδρα και της γυναίκας.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι μπορούν δυο άτομα του ιδίου φύλου να έχουν σχέση, χωρίς να προκαλούν ή να σκανδαλίζουν.

«Ξέρουμε από τους ιερούς κανόνες ότι η σχέση δύο ανθρώπων του ιδίου φύλου είναι αμαρτία. Είναι αμαρτία δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε. Όπως επίσης είναι αμαρτία ένας άντρας και μια γυναίκα να συνάπτει σχέσεις πριν από τον γάμο. Αν σκεφτούμε ότι η εγκράτεια και η παρθενία είναι ζηλευτά στοιχεία που μέσα στους αιώνες είναι σημαίες προς τη σωτηρία της ψυχής μας -αυτός είναι ο στόχος της ζωής μας- δεν πρέπει να βάζουμε μία τάξη σε όλα αυτά;

Άρα θα έλεγα ότι δεν θα έπρεπε να είμαστε τόσο επιθετικοί και αφοριστικοί με τον τρόπο έκφρασης των ανθρώπων και ειδικά όταν αυτός δεν είναι παράνομος. Άρα δύο άνθρωποι που μπορεί να έχουν μια ωραία σχέση, ακόμα και ομοφυλοφιλική, γνωρίζοντας ότι είναι αμαρτία και δεν σκανδαλίζουν τους άλλους, είναι θέμα δικό τους.  Έχω δει πολύ πιο ωραία ζευγάρια ομοφυλόφιλα από ό,τι ετεροφυλόφιλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here