Πέθανε η διάσημη συγγραφέας Jackie Collins

0
10

 

  Στα 77 της χρόνια έφυγε η Jackie Collins, η διάσημη συγγραφέας best seller και αδερφή της διάσημης στο ελληνικό κοινό από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη «Δυναστεία», Joan Collins, χτυπημένη από καρκίνο του μαστού.

Η Jackie προτίμησε να κρατήσει κρυφή την ασθένειά της, η οποία διαγνώστηκε πριν από εξίμισι χρόνια και την οποία εκμυστηρεύτηκε αρχικά μόνο στις τρεις κόρες της Tracy, 54 χρονών, Tiffany, 48, και Rory, 46.

«Με αβάσταχτη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πανέμορφης, δυναμικής και μοναδικής μητέρας μας, Jackie Collins, που πέθανε από καρκίνο του μαστού σήμερα» ανακοίνωσε η οικογένεια της Collins.

https://youtu.be/ktl7xRrNXBY

«Έζησε μία υπέροχη ζωή και τη λάτρευε η οικογένεια, οι φίλοι της και εκατομμύρια αναγνωστών που απολάμβαναν τα βιβλία της για περισσότερες από 4 δεκαετίες. Ήταν πραγματική έμπνευση, μία πρωτοπόρος στη γυναικεία φαντασία και δημιουργική δύναμη. Θα παραμείνει ζωντανή μέσα από τους ήρωες της αλλά θα μας λείψει απερίγραπτα«, ολοκληρώνεται η ανακοίνωση από τις κόρες της.

Η αδερφή της, διάσημη στο ελληνικό κοινό από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη «Δυναστεία», Joan Collins, δήλωσε συντετριμμένη από την απώλεια της Jackie, λέγοντας πως έχασε την καλύτερή της φίλη. «Ήταν η καλύτερή μου φίλη» δήλωσε στο αμερικανικό PEOPLE. «Τη θαυμάζω για τον τρόπο που το χειρίστηκε. Ήταν ένα υπέροχο, γενναίο και πανέμορφο άτομο και τη λατρεύω».

Η Jackie αποκάλυψε στην Joan την ασθένειά της μόλις πριν από δύο εβδομάδες. Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν το είπε στην αδερφή της νωρίτερα η Jackie δήλωσε πως δεν ήθελε να την επιβαρύνει με τα δικά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here