Πέθανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Οικονόμου

0
9

Έφυγε την Πέμπτη από τη ζωή ο δημοσιογράφος, μέλος της Ενωσης Συντακτών, Παναγιώτης Οικονόμου, έπειτα από μακρά μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Παναγιώτης Οικονόμου πάλεψε σκληρά επί 18 χρόνια με την επάρατη νόσο, μέχρι την τελευταία στιγμή. Τα τελευταία χρόνια πριν τη σύνταξη του εργάστηκε στο Έθνος και την Ημερησία.

Σε ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Παναγιώτη Οικονόμου, ο οποίος «έφυγε» χθες από τη ζωή, σε ηλικία 59 ετών.

Ο Παναγιώτης Οικονόμου γεννήθηκε το 1957 στη Λιβαδειά Βοιωτίας. Μετά το τέλος των γυμνασιακών του σπουδών στον Ορχομενό, εισήλθε στη σχολή Γραφικών Τεχνών στο ΤΕΙ Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 1980.

Στη δημοσιογραφία άρχισε να εργάζεται το 1984 στην εφημερίδα «Έθνος», όπου παρέμεινε για πολλά χρόνια απασχολούμενος ως συντάκτης ύλης. Στη συνέχεια, εργάστηκε στην εφημερίδα «Ημερησία» ως αρχισυντάκτης του οικονομικού ρεπορτάζ και επέστρεψε στο «Έθνος», όπου παρέμεινε έως τη συνταξιοδότησή του.

Ο Παναγιώτης Οικονόμου ήταν ένας καλός συνάδελφος με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα συναδελφικής αλληλεγγύης. Εργάστηκε πάντοτε με συνέπεια και ήθος και ήταν αγαπητός σε όσους τον γνώρισαν.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένειά του και τους οικείους του και αποχαιρετά έναν εκλεκτό συνάδελφο, που «έφυγε» νωρίς από κοντά μας, παρ’ ό,τι είχε να προσφέρει ακόμη πολλά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here