Φίλιπ Χάμοντ: Δεν θα καταρτιστεί προϋπολογισμός έκτακτης ανάγκης

0
6

 

H χώρα δεν θα χρειαστεί έκτακτο προϋπολογισμό, διαβεβαιώνει ο νέος υπουργός Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ και σημειώνει ότι το υπουργείο θα παρακολουθεί την κατάσταση της οικονομίας το καλοκαίρι, πριν ανακοινωθούν οι οικονομικοί στόχοι το φθινόπωρο.

Ο Χάμοντ μετακινήθηκε χθες από το υπουργείο των Εξωτερικών στο υπουργείο των Οικονομικών στη νέα κυβέρνηση υπό την Τερέζα Μέι.

«Πρέπει να κάνουμε πολλή δουλειά. Η πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι θα προχωρήσουμε σε ανακοίνωση για τον προϋπολογισμό το φθινόπωρο, όπως γίνεται συνήθως, ενώ θα παρακολουθούμε την κατάσταση της οικονομίας το καλοκαίρι» δήλωσε ο Χάμοντ στο Sky News. Παράλληλα συμπλήρωσε: «Θα δω τον διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας σήμερα το πρωί και θα εξετάσουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε».

Ο Βρετανός υπουργός των Οικονομικών τόνισε στο ITV ότι δεν θα χρειαστούν έξι χρόνια για μία συμφωνία για το Brexit, τονίζοντας ότι δεν απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες διαβεβαίωσης των διεθνών αγορών ότι θα γίνουν όλα τα βήματα που είναι αναγκαία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here