Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Θέλω δέκα παιδιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  0
  30

   

  Δεν έχουν περάσει δυόμισι μήνες από τότε που γέννησε το κοριτσάκι της και συζητά ήδη για το δεύτερο. Αλλιώς πως θα φθάσει τα δέκα παιδιά που εύχεται στον εαυτό της;

  Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε μαμά στις 18 Φεβρουαρίου. Η μικρούλα της, που θα πάρει το όνομα Λυδία, είναι μόλις 2 μηνών και κάτι. Όμως, η ίδια το σκέφτεται σοβαρά να κάνει σύντομα και άλλα παιδιά. Σε συνέντευξή της στο People εξηγεί πως για εκείνη η οικογένεια είναι όνειρο ζωής, ενώ μιλά για τη θεατρική της επιστροφή στο πλευρό ενός καλού της φίλου, του Νίκου Μουτσινά.

  Ρωτήθηκε αν θα ήθελε και δεύτερο παιδί ή είναι ακόμα νωρίς

  Αν μου το επιτρέψει η φύση, θα ήθελα. Θα ήθελα δέκα παιδιά, αλλά τι να κάνω, δεν ξεκίνησα νωρίς, τώρα γνώρισα τον άντρα μου. Θα σου πω κάτι. Μια μέρα η μαμά μου μιλούσε με μια φίλη μου και τη ρωτούσε πώς τα πάει με το αγόρι της. Όταν είδε ότι ήταν λίγο «χλιαρή», ξέρεις τι της είπε; «Αν δεν τον λαχταράς τον άντρα σου, πώς θα του συγχωρήσεις τα ασυγχώρητα;». Και έχει δίκιο. Εγώ λαχταρώ τόσο πολύ τον Φώτη που, ό,τι τρέλα και να κάνει ‒γιατί είναι παλαβός‒, εγώ τον αγαπώ και αυτός με αγαπάει γιατί δέχομαι τις παλαβομάρες του.

  Όσο αφορά στις ευχές της για τη ζωή της λέει:

  – Εννέα στα δέκα πράγματα που ευχήθηκε για μένα έχουν γίνει. «Το θέμα της καριέρας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Την καριέρα μου όμως μια μέρα θα την κάνω μεγάλη, έτσι όπως τη θέλω και τη φαντάζομαι».

  Για την περιοδεία της με  τον Νίκο Μουτσινά το καλοκαίρι και μ’ ένα νεογέννητο

  Όταν με πήρε ο Νίκος να μου προτείνει το Κοκομπλόκο, είπα αμέσως «ναι». Μου είπε μάλιστα στο τηλέφωνο «Ξέρω ότι δεν θα δεχτείς, αλλά πήρα να σου πω ότι θέλω να είμαστε μαζί το καλοκαίρι». Δεν το σκέφτηκα καν. Έγνεψα μόνο στον Φώτη, είδα ότι συμφώνησε και δέχτηκα αμέσως. Άλλωστε δεν μου ζήτησε να πάω περιοδεία ο οποιοσδήποτε, αλλά ο Νίκος Μουτσινάς, με τον οποίο είμαστε πολύ φίλοι. Και θα πάμε όλοι μαζί, και το μωρό και ο Φώτης. Με τον Νίκο ήμασταν πολύ φίλοι όταν παίζαμε στο Σεσουάρ για Δολοφόνους, αλλά χαθήκαμε μέσα στα χρόνια. Είχε τύχει να διαφωνήσω και με την εκπομπή που έκανε ως προς την κριτική. Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και αποδείχτηκε ένας από τους πολύ σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Ειδικά στη φάση που είμαι, δύσκολα σου προτείνει κάποιος δουλειά, γιατί δύσκολα θέλει κάποιος μια νέα μαμά, που θα πρέπει να φύγει για να ταΐσει το παιδί, επειδή το παιδί πρέπει να φάει. Ο Νίκος δεν είχε τέτοια θέματα. Τόσο λοιπόν ο Νίκος, όσο και τα παιδιά, με τα οποία είμαστε εξίσου φίλοι, είναι η ιδανική συνθήκη επανένταξης στη δουλειά. Θα είναι μια υπέροχη καλοκαιρινή περιοδεία!

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here