Πιερ Μοσκοβισί: Συμφωνία εντός της εβδομάδας για το ελληνικό ζήτημα

0
5
France's Minister of Economy Pierre Moscovici holds a news conference after meeting European Economic and Monetary Affairs Commissioner Olli Rehn (not pictured) at the Commission's Headquarters in Brussels June 4, 2012. REUTERS/Sebastien Pirlet (BELGIUM - Tags: POLITICS HEADSHOT BUSINESS)

 

Πεπεισμένος  ότι εντός της εβδομάδας θα υπάρξει συμφωνία για το ελληνικό ζήτημα δηλώνει ο Επίτροπος Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί.

Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο «France Inter» υποστήριξε ότι κατά τις χθεσινές συναντήσεις καταγράφηκε πρόοδος και σύγκλιση μεταξύ των δύο πλευρών, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει σε διάφορους τομείς, όπως π.χ. στον ΦΠΑ.

«Πρέπει να εργαστούμε με ηρεμία. Είμαι πεπεισμένος ότι θα φτάσουμε σε μια συμφωνία εντός της εβδομάδας. Είναι ζωτικής σημασίας» υπογράμμισε ο Μοσκοβισί, αναφέροντας πως όλα τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα πρέπει να επιδείξουν καλή θέληση.

«Η Κομισιόν επιδιώκει μια συμφωνία που θα έχει διάρκεια» τόνισε ο Ευρωπαίος επίτροπος και συμπλήρωσε ότι στόχος δεν είναι η λιτότητα, αλλά η αύξηση της ανάπτυξης και η απασχόληση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here