Πηγή Δεβετζή: Δέχτηκα πρόταση για το Survivor – Θα τα κατάφερνα (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ότι δέχθηκε πρόταση να συμμετέχει στο Survivor αποκάλυψε η Πηγή Δεβετζή αν και τελικά δεν μπήκε. Ωστόσο, όπως είπε της αρέσει πολύ και θα ήθελε να δοκιμαστεί στα αθλήματα που κάνουν.

«Μου έκαναν πρόταση για το Survivor. Μπορεί και να πάω, δεν ξέρω, μου αρέσει πολύ. Θα τα κατάφερνα πραγματικά… Δεν το είχα σκεφτεί πολύ σοβαρά για να πάω. Τώρα μου αρέσει. Αν μπουν, βγουν τώρα δεν ξέρω αν θα το σκεφτόμουν… Θα ήθελα πάρα πολύ» είπε για το reality επιβίωσης, ενώ αναφερόμενη στην πείνα που περνούν στο νησί αλλά και τα κιλά της σχολίασε:

«Όταν ήμουν αθλήτρια, επειδή ήμουν λίγο γεματούλα για το άθλημα που έκανα και έτρωγα επί πόσες μέρες, τέτοιες μέρες σαν το Πάσχα, μια αγκινάρα όλη την ημέρα… Κάποια στιγμή ένας συνάδελφός σας με είχε βγάλει μια φωτογραφία και μετά έβαζα όλο μίνι και σορτσάκια για να δείξω ότι δεν είμαι έτσι. Ο φακός καμιά φορά σε παίρνει με έναν τρόπο που μπορεί να σου δείξει ατέλειες».

Επιπλέον μίλησε για τις ανασφάλειες που δεν έκανε οικογένεια: «Έμεινε πίσω το να κάνω οικογένεια, ένα παιδί. Λατρεύω τα παιδιά. Μόνη μου δεν μπορώ να κάνω«,

Πηγή βιντεο: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*

code