Πιπιλή: Γ@μώ τα τεκνά ο Σαμαράς, σεξίστρια η Ζωή, για γιαούρτωμα η Ραχήλ

0
15

Η Φωτεινή Πιπιλή  δε συνηθίζει να μασά τα λόγια της, αυτό το ξέρουν όλοι. Τώρα, μάλιστα, που δεν είναι βουλευτής μιλά ακόμη πιο…τσουβαλάτα!

Ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καρντάσιανς» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Αντώνη Σαμαρά,  τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη Ραχήλ Μακρή.

«Ο Σαμαράς ήταν ωραίος άντρας. Αλλά και τώρα, για την ηλικία του, είναι γ@μώ τα τεκνά», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σχολίασε και την ερωτική σχέση που είχε πριν από πολλά χρόνια με την Άννα Βίσση

Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι αν είχε μπει στη Βουλή θα μάλωνε συνέχεια μαζί της, ενώ την αποκάλεσε σεξίστρια. «Αν με ενοχλεί στη Ζωή Κωνσταντοπούλου κάτι είναι ότι ενώ θέλει να παραστήσει την προστάτιδα των γυναικών, είναι το κακέκτυπο του πατριάρχη, του πάτερ φαμίλια. Η συμπεριφορά της είναι αντίθετη από τα δικά μου πιστεύω. Δηλαδή, η σύγχρονη γυναίκα δεν χρειάζεται ντάντεμα, δέχεται το φλερτ. Στην Ελλάδα και στη μεσογειακή αντίληψη, το να νομίζει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως πάτερ φαμίλιας, ότι οποιοσδήποτε πει κάτι για μία γυναίκα είναι σεξισμός, είναι η μεγαλύτερη σεξίστρια η ίδια. Διότι όταν φέρεσαι σαν τον άντρα τον πολλά βαρύ, δήθεν ότι προασπίζεσαι την αδύναμη γυναίκα και γελοιοποιείσαι και είσαι και εσύ σεξιστής».

Για τη Ραχήλ Μακρή είπε ότι έχει στηρίξει τη δίχρονη πολιτική σταδιοδρομία της στον πόνο και τον ιδρώτα του λαού και, ταυτόχρονα κάνει lifestyle φωτογραφίσεις, γι αυτό και την…ψιλογιαούρτωσαν.

«Άμα ανακαλύπτεις το lifestyle αργά, άστο καλύτερα. Δεν με πείραξε καθόλου που φόρεσε αυτά τα ρούχα. Όταν στήνεις μια καριέρα μόλις δύο ετών πάνω στον φτωχό λαό, σε εκείνες τις ρημάδες τις αυτοκτονίες, όταν πίνεις με το καλαμάκι τον πόνο και τον ιδρώτα του φτωχού, κάπου πρέπει να επιλέξεις, με κατάλαβες; Εκεί είναι η κόντρα. Αν εγώ ήμουν η Μαρία Τερέζα των φτωχών, η πρωθιέρεια του αντιμνημονιακού αγώνα και χαρακτήριζα όλους τους άλλους βουλευτές “μερκελιστές, τσολάκογλου” και έβγαινα μετά σε ένα περιοδικό κοσμικό, δεν καταλαβαίνεις ότι θα με ψιλογιαούρτωναν;».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here