Πλακιωτάκης για Τσίπρα: Συνεχίζει το «παιχνίδι ανευθυνότητας» στο ασφαλιστικό

0
3
ӵ�񟡳破粠ʥ�骞򠅶ﱥ�޲ Ű鴱ﰞ򠨊Ŗũ �͝Რħ쯪񡴟Წ 󴡠ꥭ�ܠ㱡� �꼬존ﲠ󴧠륹��⦆�ĥ�ᠲ3 ͯ嬢񟯵 2015. (EUROKINISSI/ӔŋɏӠ̉Ӊ́ө

 

«Δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να συνεχίζει το «παιχνίδι ανευθυνότητας» στο θέμα του ασφαλιστικού» δήλωσε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, σε ομιλία του στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

Όπως τόνισε, κοινό ζήτημα στην ατζέντα των συζητήσεων τόσο στο προεδρικό μέγαρο το Σάββατο όσο και στις επερχόμενες συνεδριάσεις της Βουλής θα είναι το ασφαλιστικό και δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να συζητάει τόσο σημαντικά ζητήματα «σε κλειστές συσκέψεις«.

«Δεν μπορεί από τη μια να καταθέτει έναν προϋπολογισμό που προβλέπει περικοπές από συνταξιούχους περίπου 2 δισ. και από την άλλη να ισχυρίζεται τα αντίθετα. Δεν μπορεί εδώ και καιρό ο αρμόδιος υπουργός να προαναγγέλλει περικοπές στις χαμηλές συντάξεις και ο πρωθυπουργός να προσποιείται πως δεν ήξερε«, τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί στο κάτω κάτω της γραφής να μιλά για συνεννόηση και ταυτόχρονα να βρίζει τα κόμματα της αντιπολίτευσης, πολύ περισσότερο όταν ο ίδιος έχει εξανεμίσει από καιρό την αξιοπιστία του και πολύ περισσότερο όταν η έως τώρα εμπειρία καταδεικνύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ και η ηγεσία του ποτέ δεν ήθελαν τη συνεννόηση και αυτό το απέδειξαν πολλές φορές, τόσο από τη θέση της αντιπολίτευσης όσο και ως κυβέρνηση«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here