Πλακιωτάκης: Με την πρόσκλησή του ο κ. Τσίπρας δηλώνει αδυναμία να κυβερνήσει

0
26

 

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, με αφορμή το αίτημα για διεξαγωγή σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

«Με την πρόσκλησή του ο κ. Τσίπρας δηλώνει την αδυναμία του να κυβερνήσει και να υλοποιήσει τις ψεύτικες υποσχέσεις του» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Πλακιωτάκης.

Τόνισε  ότι «η ΝΔ ως σοβαρό κόμμα θα εκτελέσει τον θεσμικό της ρόλο» και θα κάνει αποδεκτή την πρόσκληση του Πρωθυπουργού, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι «η συμμετοχή μας δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως στήριξη στους τακτικισμούς και τα τερτίπια του κ. Τσίπρα».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Πλακιωτάκη:

«Σήμερα το πρωί δέχτηκα την πρόσκληση του Πρωθυπουργού για να συμμετάσχω στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών με θέμα το ασφαλιστικό, το προσφυγικό και τη Συνταγματική αναθεώρηση.

Ο κ. Τσίπρας με την κίνησή του αυτή, παρά τη νωπή λαϊκή εντολή που έχει, δηλώνει την αδυναμία του να κυβερνήσει και να υλοποιήσει τις ψεύτικες υποσχέσεις, που έδωσε προ διμήνου στον ελληνικό λαό.

Η Νέα Δημοκρατία, ως σοβαρό και υπεύθυνο κόμμα, θα ανταποκριθεί στο θεσμικό της ρόλο και εγώ ως Πρόεδρός της, θα παραβρεθώ στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.

Η συμμετοχή μου όμως, δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως στήριξη στα τερτίπια και τους τακτικισμούς του κ. Τσίπρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here