Πλακιωτάκης: Μετά τις κάλπικες υποσχέσεις, επιστράτευσαν την κάλπικη συνεννόηση

0
6

 

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, με αφορμή και τα όσα έγιναν στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

Ο κ. Τσίπρας αφού προκάλεσε αστάθεια στην κυβέρνηση του, άρχισε να ψάχνει συνενόχους, κάνοντας πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των πολιτικών δυνάμεων του τόπου, είπε ο κ. Πλακιωτάκης, μιλώντας στην ΚΟ της Ν.Δ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ο Πρωθυπουργός, μετά τις κάλπικες υποσχέσεις επιστράτευσε την κάλπικη συνεννόηση, καταφεύγοντας στο συμβούλιο αρχηγών.

«Εξαπέλυσε ύβρεις σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας … απέδειξε ότι στόχος του είναι να πολώσει και να διχάσει» σημείωσε ο κ. Πλακιωτάκης.

Μεταξύ άλλων επέκρινε την κυβέρνηση τόσο για τον προϋπολογισμό, όσο και για το ασφαλιστικό, λέγοντας ότι προχωρά σε μείωση των κύριων και επικουρικών συντάξεων.

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του στον Πρωθυπουργό, υποστήριξε ότι «δεν τον ενδιαφέρει ο σφαγιασμός των συντάξεων, τον ενδιαφέρει μόνο να ψηφιστεί το ασφαλιστικό, όμως αυτό είναι απίστευτος πολιτικός αμοραλισμός».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here