Πλακιωτάκης: Σε πολιτικό βέρτιγκο η Όλγα Γεροβασίλη

0
8

 

Σε πολιτικό βέρτιγκο βρίσκονται η κυβέρνηση και η κ. Γεροβασίλη απαντά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης στις νέες δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο κ. Πλακιωτάκης αντί να απολογούνται, γιατί με την άφρονα πολιτική τους φόρτωσαν στον ελληνικό λαό επιπλέον χρέος 80 δισ. ευρώ, και τον υποχρεώνουν σήμερα, να πληρώσει τα σπασμένα του τρίτου μνημονίου που τους επέβαλαν οι τροϊκανοί, έχουν το θράσος να ασκούν κριτική στη Νέα Δημοκρατία.
«Θεωρούν πως απευθύνονται σε ιθαγενείς, που μόλις τους προσφέρουν καθρεφτάκια θα τρέξουν όλοι ξοπίσω τους για να τους επευφημήσουν» σχολιάζει.

Κατηγορεί την κ. Γεροβασίλη ότι δεν απαντά στα ερωτήματα που της θέτει σε σχέση με τις δεσμεύσεις που έδωσε ο κ. Τσίπρας και δεν τις τήρησε.

Εκτιμά ότι η κυβέρνηση καλείται να εφαρμόσει τις απαιτήσεις των δανειστών για το ασφαλιστικό, τις οποίες συμφώνησε και υπέγραψε στο τρίτο μνημόνιο.

«Φοβούμενη το πολιτικό κόστος και τη λαϊκή οργή, επιχειρεί να βαφτίσει τις απαιτήσεις των δανειστών σε ασφαλιστική μεταρρύθμιση» σημειώνει ο κ. Πλακιωτάκης.

Ο ίδιος αναφέρει ότι η κυβέρνηση ψάχνει συνένοχους στο έγκλημα γνωρίζοντας τις αντιδράσεις που θα προκληθούν κατά του ασφαλιστικού και ξεκαθαρίζει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα συναινέσει στην υλοποίηση αυτού του καταστροφικού σχεδίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here