Ποδηλατάδα στη Νέα Μάκρη από Ρουβά και Ζυγούλη

Γράφει: aixmi

 

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι αχώριστοι εδώ και 11 χρόνια. Μαζί με τα τρία παιδιά τους την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη έχουν μιά ευτυχισμένη οικογένεια και κάνουν τα πάντα μαζί. Ακόμη και ποδήλατο!

Η Κάτια πολλές φορές ακολουθεί τον Σάκη στο πρόγραμμα γυμναστικής του. Άλλωστε, η άθληση είναι μία αξία που ο Σάκης έχει από μικρός -καθώς ασχολείται από παιδί με τον αθλητισμό- και μάλιστα θέλει να την περάσει και στην οικογένειά του.

Η σύντροφός του έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι βαριέται τη γυμναστική αλλά κάποιοι τρόποι εκγύμνασης είναι διασκεδαστικοί. Ένας από αυτούς είναι και το ποδήλατο. Το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα να κάνει τη βόλτα του στην παραλία της Νέας Μάκρης, κοντά στο σπίτι τους.

Φορώντας φυσικά τον απαραίτητο εξοπλισμό! Κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους έβγαλαν και μία selfie φωτογραφία, με θέα τη θάλασσα. Στη συνέχεια, ο Σάκης τη μοιράστηκε με τους φίλους του στο instagram επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά πόσο ενωμένοι και αγαπημένοι είναι και ότι εξελίσσονται μαζί.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*