Ποιοι καλύπτουν τα ρεμάλια που χτύπησαν τον Κουμουτσάκο;

Συμπληρώνονται έξι μέρες και η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να συλλάβει τους τραμπούκους που χτύπησαν τον βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο, στη διαδήλωση των ποντιακών σωματείων. Τι κι αν μετέδωσαν εικόνες τους όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί; Τι κι αν φωτογραφίες υπάρχουν σε όλα τα σάιτ από την πρώτη στιγμή;

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Τόσκας(εν αποστρατεία στρατηγός) είπε δειλά πως υπάρχουν «κάποιες καθυστερήσεις». Μήπως να μας το εξηγούσε λίγο περισσότερο; Μήπως να μας έλεγε πώς γίνεται να έχουν ταυτοποιηθεί τέσσερις από τους τραμπούκους, αλλά να έχει συλληφθεί μόνο ένας πέμπτος, ο οποίος μάλιστα ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να προστατεύσει τον βουλευτή; Παίζει, άραγε, κάποιο ρόλο το γεγονός ότι μέσα στην αστυνομία ανθεί το χρυσαυγίτικο «λουλούδι»;

Παραείναι πολλά τα παράδοξα στην υπόθεση. Για παράδειγμα, πόσο συνηθισμένο είναι να προπηλακίζεται από διαδηλωτές κάποιος που φωνάζει υπέρ του δικαίου των αιτημάτων τους; Ο κ. Κουμουτσάκος διαδήλωνε μαζϊ με τους Ποντίους, όπως και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης που έτρεξε και κατάφερε να γλυτώσει, την τελευταία στιγμή.

Ας δώσουμε προσοχή στα λόγια του επίτιμου προέδρου των ποντιακών σωματείων κ. Τανιμανίδη: «οι χρυσαυγίτες έχουν πλευρίσει κάποιους από τους συλλόγους μας και συχνά πρωταγωνιστούν στις εκδηλώσεις μας», είπε. Και υπογράμμισε ότι είναι χρέος τους να τους απομονώσουν.

Δεν είναι αλήθεια ότι στη συγκέντρωση της Αθήνας υπήρχε χρυσαυγίτικο μπλοκ, με αρχηγό τον Ηλία Κασιδιάρη; Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν, μάλιστα, ότι από εκεί ξεκίνησαν τα φασιστοειδη που επετέθησαν στον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Τα πράγματα είναι απλά, δυστυχώς, και μιλούν από μόνα τους…

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*