Ποιος είναι πίσω από την S.N.P. που διεκδικεί τηλεοπτική άδεια

0
4

 

Όλα τα βλέμματα έστρεψε πάνω της η εταιρεία… μυστήριο που τελευταία στιγμή κατέθεσε αίτηση για τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας. Πρόκεται για την κυπριακή εταιρεία αγνώστων λοιπών στοιχείων – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, που σύμφωνα με το banking news είναι εισηγμένη πρόσφατα στο Χρηματιστήριο της Κύπρου, στη μη ρυθμιζόμενη αγορά και έχει ως βασικό μέτοχο με ποσοστό 99% τον κ. Νικόλαο Ντάβαρη.

Αναλυτικά, στον κύκλο των στελεχών των επιχειρήσεων της οικογένειας Βαρδινογιάννη ανήκουν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας S.N.P. Southeast Network Public Limited η οποία υπέβαλε αίτηση για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η εταιρεία είναι εισηγμένη πρόσφατα στο Χρηματιστήριο της Κύπρου, στη μη ρυθμιζόμενη αγορά και έχει ως βασικό μέτοχο με ποσοστό 99% τον κ. Νικόλαο Ντάβαρη κάτοικο Βορείων Προαστίων.

Ο εν λόγω βασικός μέτοχος συμμετέχει με μικρό ποσοστό στον Τηλεοπτικό Σταθμό Star, εμφανίζεται ως μέτοχος Ραδιοφωνικού σταθμού και συμμετέχει σε ΔΣ εταιριών του ομίλου Βαρδινογιάννη.

Βεβαίως το Mega όπως αναφέρουν τραπεζικοί κύκλοι δύσκολα θα πάρει άδεια αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όχημα για τη στέγαση άδειας που θα λάβει άλλος υποψήφιος που μετέχει στο διαγωνισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here