Ποιος βουλευτής ντύθηκε Αη Βασίλης;

0
7

 

Βουλευτής ντύθηκε στα κόκκινα, φόρεσε γενειάδα, σκούφο, και με το σάκο του γεμάτο μοίρασε δώρα σε μικρά παιδιά. Ο λόγος για τον νεαρό βουλευτή Αναστάσιο Μεγαλομύστακα που ντύθηκε Αη Βασίλης. Ο 27χρονος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος στοχοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες για την γκάφα του να παραχωρήσει το βουλευτικό του αυτοκίνητο σε φίλο του (που κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να τα κάνει γυαλιά καρφιά), δείχνει ένα άλλο πρόσωπο.

Ο Αναστάσιος Μεγαλοσμύστακας είναι συνιδιοκτήτης βρεφονηπιακού σταθμού και αυτές τις μέρες διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους λιλιπούτειους μαθητές του. Ως φαίνεται δεν έχει επηρεαστεί από το δημόσιο αξίωμα το οποίο κατέχει και μπήκε στο κλίμα των ημερών.  Με εξαιρετικά καλή διάθεση συμμετείχε στη γιορτή και αποφάσισε πως ο ίδιος θα είναι ο Αη Βασίλης των παιδιών του σταθμού .

Όταν πληροφορήθηκα το γεγονός θέλησα να δω το υλικό. Ξέρετε, μετά τα όσα γράφτηκαν για το τροχαίο με το βουλευτικό του αυτοκίνητο, είχα μεγάλο ενδιαφέρον να δω και αυτήν την εικόνα. Αντίκρισα, λοιπόν, έναν νεαρό άντρα, ο οποίος γούσταρε πολύ αυτό που έκανε, το διασκέδαζε με την ψυχή του και ήταν εμφανής η ικανοποίησή του για την χαρά που έδινε στα παιδιά.

Στη συνέχεια οδηγήθηκα σε πονηρούς συνειρμούς…Σκέφτηκα: Ντύθηκε άλλη φορά ή μόνο τώρα που είναι βουλευτής; Με αυτόν τον τρόπο γίνεται συμπαθής στις μανούλες αλλά και επικοινωνιακά πλασσάρεται διαφορετικά, ώστε να ξεχαστεί το προηγούμενο συμβάν. Τελικά, πληροφορήθηκα πως κάθε χρόνο μεταμφιέζεται στον αγαπημένο Άγιο των παιδιών.

Ήταν μεγάλο λάθος, κατακριτέα και αφελής η απόφαση να δανείσει το βουλευτικό αυτοκίνητο σε φίλο που ήταν σε κατάσταση μέθης. Ήταν, όμως, πολύ σωστή η απόφαση να γίνει ο Άγιος Βασίλης των μαθητών του! Παιχνίδια που σου κάνει η ζωή…ειδικά αν είσαι νέος. Από τη μία με αποφάσεις σου φαντάζεις επικίνδυνος και επιπόλαιος άνθρωπος και από την άλλη αποδεικνύεις πως είσαι κάποιος άλλος, τρυφερός, που νοιάζεσαι για το χαμόγελο και τη χαρά των άλλων. Ο βενιαμίν της Βουλής έχει τελικά ενδιαφέρον…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑττικόν: Ν’ αδειάσει την καρέκλα της καλεί την υποδιοικήτρια το σωματείο εργαζομένων
Επόμενο άρθροΣτο «μικροσκόπιο» των αρχών η περιουσία της Λεπέν
Από τον κόσμο του θεάτρου μυήθηκε στη δημοσιογραφία. Το 2001 αποφοίτησε από την σχολή Δραματικής Τέχνης του Διομήδη Φωτιάδη ,στην οποία εισήχθη με εξετάσεις από το υπουργείο πολιτισμού. Από το 2003 εργάζεται ως δημοσιογράφος στο πολιτικό ρεπορτάζ στις Σέρρες .Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜΘ. Ξεκίνησε την πορεία της από το ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση ,κάνοντας ρεπορτάζ και παρουσιάζοντας το βραδινό δελτίο ειδήσεων(24:00) του σταθμού. Επόμενη επιλογή της ήταν το ΕΠΙΛΟΓΕΣ Τηλεόραση ,όπου μετά από τα μεσημβρινά δελτία ειδήσεων ,παρουσίαζε επί 4 χρόνια την καθημερινή κεντρική πολιτική εκπομπή του σταθμού ,ενώ υπήρξε και αρχισυντάκτρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Η επιστροφή της στο ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση την βρίσκει με την παρουσίαση της κεντρικής πολιτικής εκπομπής του ΔΙΚΤΥΟ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» και παρουσιάζοντας παράλληλα ορισμένα Σαββατοκύριακα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Κάλυψε δημοσιογραφικά μεγάλα πολιτικά γεγονότα και συνέδρια κομμάτων στην Αθήνα ,ενώ συνεργάζεται με πανελλαδικούς τηλεοπτικούς σταθμούς για γεγονότα της περιοχής των Σερρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here